حیاتیتر از «آب» در زندگی موجودات زنده چه چیزی میتواند باشد؟ مصرف آب آلوده یا حاوی مواد مضر تاثیرات مستقیمی بر سلامتی انسان دارد که شاید درمانش بسیار هزینهبر و پردردسر باشد. برخلاف آنچه تصور میشود، ناخالصیهای آب در صنعت و حتی در کشاورزی هم عامل مزاحمی بهحساب میآید. برای رفع رسوبات لولهها و ناخالصیهایی که در آب وجود دارد روشهای زیادی ابداع شده است. اما بسیاری از آنها نیازمند صرف هزینههای بسیار بالایی است و فرآیند اجرای آن، کارشناسانی میخواهد که هر چند وقت یکبار به دستگاهها و روند اجرای آن نظارت کنند. اما امروز با استفاده از دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیسی می توان از بروز این مشکلات جلو گیری کرد.
شرکت در سال ۸۹ توانست دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیسی را برای حل این مشکل اختراع کند و هر ساله گروه تحقیق و توسعه شرکت در حال به روزرسانی این اختراع هستند. اختراعی که بسیاری از مشکلات این حوزه را حل کرده است و دردسرهای نمونههای مشابه را ندارد. . در ادامه با این رسوب شکن بیشتر آشنا می شویم.
دستگاه رسوب شکن آب الکترومغناطیس چیست ؟
دستگاه رسوب شکن ، دستگاهی است که با سیستم الکترومغناطیسی کار می کند بدون نیاز به برق ، باتری و هرگونه فیلتر از رسوب گذاری جلوگیری می کند.
داخل دستگاه کیت ثبت اختراعی شرکت تعبیه شده که برق مورد نیاز برای شارژ نگه داشتن مگنت ها را ، با عبور جریان آب تامین میکند . از این رو برتر از سایر فیلترهای مغناطیسی ساده بوده و عمر مفید آن حداقل ۳۰ سال میباشد.
رسوب شکن آب الکترومغناطیس چطور کار می کند؟
. بیشتر ذرات یونی محلول در آب، یون های کلسیم هستند که در حالت عادی به شکل رسوب کربناتکلسیم به دیواره شیرآلات میچسبند. اما با اعمال میدان مغناطیسی عمل رسوبگذاری با گذشت زمان متوقف میشود و علاوه بر آن، رسوبهایی که از قبل تشکیل شدهاند از دیوارهها جدا میشوند.
این ذرات به عنوان هستههای اولیه برای ایجاد كریستالهای بزرگتر عمل كرده و به این ترتیب به جای تشكیل رسوب روی دیوارهها و سطوح انتقال حرارت، ذرات رسوب به صورت محلول معلق در میان آب تشكیل میشود.
مقایسه با نمونههای خارجی
نمونه خانگی دستگاه رسوب شکن الکترومغناطیسی که در ابعاد حدود ۳۰سانتیمتری و به شکل استوانه عرضه میشود و در نمونههایی که برای حوزههای صنعتی و کارخانهای ارائه میشود متناسب با اندازه دستگاه – که تا نمونههای ۱۲ و ۴۵ اینچ هم قابل طراحی است – این هزینه متغیر است. به گفته مدیر واحد بازرگانی این شرکت، این دستگاه نمونه صددرصد مشابه در خارج از ایران ندارد.
در واقع نمونه های موجود در خارج از ایران، دستگاه های الكترومغناطیسی هستند که با برق یا باتری كار میكنند. ولی رسوب شکن هیچگونه نیازی به انرژی خارجی نداشته و انرژی خود را مستقل تولید میكند. بنابراین عمر مفید بیشتری دارد. به صورت کلی دستگاههای مغناطیسی در مقایسه با نمونههای الكترومغناطیسی، طول عمر كمتری دارند.
عدم نیاز به برق، از ویژگیهای رقابتی محصول
. حتی در دستگاههایی با سایز بالاتر از چهار اینچ امکان تولید برق مصرفی در حد اتاقکهای کارگری برای مثال در استخرهای پرورش ماهی وجود دارد. گفتنی است این نمونه در حال آزمایشهای نهایی است و چند ماه دیگر به بازار عرضه میشود.
کاربرد های رسوب شکن آب الکترومغناطیس
در ادامه با مصارف و کاربرد های این دستگاه آشنا می شویم.
صنعت تزریق پلاست، ساختمان های مسکونی، کشاورزی و گلخانه، کارواش، استخر، سلامتی و پزشکی، پرورش ماهی، دامداری، دندان پزشکی، مصارف در صنایع و مرغ داری
در سایت استخر تک شما میتوانید این مدل رسوب شکن را با بهترین قیمت خریداری کنید